YOUR CAREER

Alleen met de juiste mensen op de juiste (werk)plek kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Daarom zijn we altijd op zoek naar talenten met de juiste instelling, medewerkers die nét wat verder gaan dan van ze wordt verwacht. Zo zitten we zelf ook in elkaar: we besteden veel aandacht aan ontwikkeling, opleiding, bijscholing en training. Van jou, maar ook van onszelf.

Wil jij graag met de BF Global Group meegroeien en ben je creatief, toegewijd en gemotiveerd? Grijp dan nu je kans om een nieuwe weg in te slaan. Je vindt onze vacatures op deze pagina, staat je vacature er niet bij, en wil je toch graag onderdeel zijn van ons team, stuur dan vrijblijvend je CV naar ons op want we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega’s. Wil je graag meer informatie of heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.

Penny van de Langenberg
T: +31 (0)13 303 1923
E: personeelszaken@bfglogistics.com

WIL JE STAGELOPEN BIJ BF GLOBAL? LEUK EN LEERZAAM

Als je op zoek bent naar een leuke en leerzame stage in de wereld van logistiek, dan ben je bij BF Global van harte welkom. Wij hebben diverse stageplekken, voor diverse opleidingsniveaus. Deze stages staan op de websites waar je je ook kunt aanmelden. Hiernaast vind je een overzicht. Mocht je toch niet hebben gevonden wat je zocht op deze websites, stuur dan een mail naar: personeelszaken@bfglogistics.com en geef aan wat je zoekt, dan neemt ze snel contact met je op.

KIJK OP ONDERSTAANDE WEBSITES VOOR ONZE STAGEPLEKKEN

 

WWW.STAGEMARKT.NL

Hier vind je het actuele stage-aanbod voor MBO-ers

WWW.BEDRIJVENMEELOOPDAG.NL

Hier vindt je de mogelijkheden voor HBO en WO-ers

 

Recente vacatures