YOUR BUSINESS

De BF Global Group heeft veel ervaring in specifieke branches zoals de fashion, automotive, hightech en chemie. Maar we voelen ons ook thuis in vele andere branches zolang het maar met transport te maken heeft. We bieden op geïntegreerde maatwerkoplossingen voor transport, opslag en distributie van producten specifiek voor jouw branche.

Met onze hulp maken we het je makkelijk om goed beargumenteerde keuzes te maken, binnen je organisatie en naar jouw klanten.
Ons team van gemotiveerde en ervaren medewerkers zorgt er altijd voor dat jij precies krijgt wat je nodig hebt.

Automotive

Werk je in de automotive? Dan weet je dat de toeleveringsketens steeds korter moeten zijn. En laten wij daar nu onze missie van hebben gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je de onderdelen niet te vroeg, maar zeker nooit te laat in huis hebt. We helpen je met maatwerkoplossingen, die eigen voorraad bijna overbodig maakt. En die oplossingen verbeteren we constant. We lossen niet alleen je huidige vraag op, maar we kijken ook graag met je mee vooruit.
Wil je meer weten over onze kennis en ervaring in de automotive-industrie? Neem dan contact op met sales@bfglogistics.com

Fashion & Lifestyle

De mode is een snelle wereld. De collecties in de winkels moeten elkaar snel afwisselen, om modetrends bij te kunnen houden. Wij regelen dat voor diverse vooraanstaande internationale labels. Zit je in de modebranche en zoek je een partner voor het (dagelijks) bevoorraden van je winkels in Nederland en Europa of overige diensten zoals bijvoorbeeld conditionering, heretikettering en retourafhandeling? Ook dan werken we graag met je samen. Kun jij je weer richten op het verkopen van je collecties.
Als je wil weten wat we voor elkaar kunnen betekenen, mail dan naar sales@bfglogistics.com

High Tech

Ook hightechproducten moeten steeds sneller op de plaats van verkoop zijn. En het liefst ook zo goedkoop mogelijk. Dat lijkt een onmogelijke opdracht, maar niet voor ons. Je supply chain is bij ons zo kort mogelijk is en de kosten blijven laag, omdat we met onze jarenlange ervaring effici├źnt kunnen werken. Meer weten? Neem contact op met: sales@bfglogistics.com

Werk je in een andere branche? Geen probleem, ook dan gaan we graag voor je aan de slag.
Wat je vervoersvraag ook is, we take it personally!