WE DO

We werken vanuit businessunits, waarin iedereen zijn of haar eigen transport gerelateerde specialisme heeft: ter land, ter zee en in de lucht. Bij ons heb je dezelfde mogelijkheden als bij de grote logistieke dienstverleners, met één groot verschil: wij maken en houden het persoonlijk. Bij ons heb je een vaste contactpersoon, zodat we elkaar goed leren kennen en weten wat je nodig hebt. Als expediteur kunnen we snel schakelen en we vinden altijd een oplossing voor jouw specifieke logistieke uitdaging.

We leveren op de juiste tijd op de juiste locatie
Met een wereldwijd netwerk en veel ervaring in het vervoer binnen Nederland en de rest van de wereld onderhouden we onze eigen diensten. Zo ben je ervan verzekerd dat je zending op het juiste moment op de juiste tijd is afgehaald of op de juiste plek is. Of het nu gaat om een groupagezending van twee europallets naar Polen, een container van China naar Nederland, of om meerdere luchtvracht zendingen naar diverse bestemmingen die fixed op een bepaalde datum ergens in de wereld  afgeleverd moeten worden. Wij gaan de uitdaging graag aan.

En we doen méér dan alleen je transport verzorgen
Wil je meerdere zendingen per dag naar een groot aantal ontvangers in diverse landen verzenden? Dan ben je gebaat bij onze dienstverlening, die de zorg voor de juiste afleverinstructies bij deze ontvangers van je overneemt. Maar onze dienstverlening omvat méér. Omdat we onze eigen performance en die van onze klanten meten, kunnen we je ook adviseren, zodat we de gezamenlijke prestaties verbeteren en de kosten verlagen. Onze performancerapportages geven je een helder inzicht in jullie logistieke keten. En via onze online tools volg je de voortgang van je opdrachten.

Daag ons uit, wij helpen je verder!

freight
management

warehousing

SUPPLY CHAIN
SERVICES

ICT

FREIGHT MANAGEMENT

Ben je op zoek naar de beste vervoersoplossing? Die heb je nu gevonden. Met ruim dertig jaar ervaring en kennis van de gefragmenteerde transportmarkt helpen we je graag verder. Gaat het om een FTL of een FCL of juist om een LTL of een LCL? Zoek je een dienst of een last mile-specialist voor je B2B of e-commerce zendingen, ter land, ter zee of door de lucht? We hebben het allemaal in huis.

warehousing

We hebben 65.000m² opslagcapaciteit verdeeld over onze “state of the art” locaties in Belfeld, Waddinxveen, Venlo en Raamsdonksveer, die je voor diverse doeleinden kunt inzetten. Van magazijn voor bulk- en palletopslag tot e-fulfilment voor webshops en alles daar tussenin. Onze locaties zijn goed beveiligd en optimaal ingericht. Naast ruimte bieden we je vooral service. Onze logistieke dienstverlening bestaat uit voorraadbeheer en de distributie van je goederen. Dat doen we snel, flexibel en met een optimale service, zoals je van ons gewend bent. Door continu te sturen op optimalisatie van onze processen, ben je bij ons altijd verzekerd van de slimste logistieke oplossingen.

supply chain services

Als je je supply chain management aan ons toevertrouwt, dan nemen wij de verantwoordelijkheid voor je goederenstroom over. Met maatwerk supply chain en transportoplossingen leiden we je goederenstromen in goede banen. Dan heb je daar geen zorgen meer over. Je kunt je met een gerust hart richten op zaken die belangrijker voor je zijn.

ICT

Ons complete pakket met online tools helpen je bij het beheren van je orders, voorraad en in- en uitgaande zendingen. Je profiteert van de nieuwste technologie en van onze operationele kennis van supply chain management, expeditie en douane. Ons supply chain managementsysteem is gekoppeld aan ons magazijnbeheersysteem én aan het transportmanagementsysteem. Zo garanderen we zichtbaarheid, efficiency en controle van je product in de hele keten. En dat kun je met eigen ogen zien, want je beschikt online en realtime over alle informatie.

Jouw voordelen

  • Optimaal order- en voorraadbeheer op maat
  • Online realtime inzicht in je supply chain (track & trace)
  •  Online booking portal
  • Nauwkeurige informatie, realtime voorraadrapporten en een volledige terugroeprapportage